Cardi B cancelt Roskilde en Woo Hah! vanwege zwangerschap (update)

Cardi B
Cardi B cancelt Roskilde en Woo Hah! vanwege zwangerschap (update)
Door RobZ op 09 april 2018 - 10:42 1 Cardi B heeft tijdens Saturday Night Live aangekondigd in blijde verwachting te zijn. Dit betekent in ieder geval dat haar optreden op Roskilde Festival (4 juli) niet doorgaat. Het festival kondigt aan zo snel mogelijk een vervangende act aan te kondigen.De zwangerschap van Cardi B is hoogstwaarschijnlijk ook slecht nieuws voor het Woo Hah! Festival dat van 13 t/m 15 juli gehouden wordt op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Cardi B was hier een van de headliners en het lijkt er sterk op dat ze haar optreden moet afzeggen. Woo Hah! heeft nog niet gereageerd op de zwangerschap van Cardi B.

Ook het Wireless festival in London staat nog in het tourschema van Cardi B. Ook dit festival heeft nog niet gereageerd op het nieuws dat de Amerikaanse megaster in verwachting is.

Update
Ook Woo Hah! Festival laat weten dat het optreden van Cardi B niet doorgaat. Er wordt gewerkt aan een passende vervanger.


Electronic Family

EERSTE NAMEN VOOR ELECTRONIC FAMILY (O.A. BEN GOLD,...Het Brabantse festival Electronic Family heeft de eerste namen bekend gemaakt...

Blues Peer

DRIE NIEUWE NAMEN VOOR BLUES PEER (O.A. BAND OF... Het Belgische blues festival Blues Peer heeft drie nieuwe namen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.