Amerikaanse rapper Cardi B naar Les Ardentes 2021

Cardi B
Amerikaanse rapper Cardi B naar Les Ardentes 2021
Door sjoertb op 22 oktober 2020 - 13:53 1 De organisatie van Les Ardentes heeft Cardi B weten te strikken voor de aankomende editie van het festival. De Amerikaanse rapper is op dit moment één van de populairste artiesten. De videoclip van haar nummer 'WAP' is al meer dan 259 miljoen (!) keer bekeken op YouTube.

Verder staan ook PNL, DJ Snake, Damso, Future, Dababy, Ninho, Bad Bunny, Burna Boy, Niska, Mister V, Vald, Rae Sremmurd, Zola, Niro, 4keus, Hatik, PLK, Sheck Wes, A$Ap Ferg, Prime, RK, Fakear en Yuzmv op de line-up van het Vlaamse festival. Meer artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.

Les Ardentes vindt plaats van 8 tot en met 11 juli in Luik. In hetzelfde weekend vindt in Nederland het hiphop-festival WOO HAH! plaats. Een goede kans dat er overlap is tussen de festivalprogramma's.

Tickets voor Les Ardentes 2021 zijn hier verkrijgbaar.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

OOK IN BELGIË OPNIEUW STRENGERE CORONAREGELS:...De slechte coronacijfers dwingen de Belgische overheid extra maatregelen te...

Exit Festival news

PAUL KALKBRENNER, NINA KRAVIZ, PAUL VAN DYK EN MEER... Er is een tweede reeks namen onthuld voor Exit Festival 2021 . Eerder werden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.