Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Paul van Dyk en meer naar Exit Festival 2021

Nina Kraviz
Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Paul van Dyk en meer naar Exit Festival 2021
Door sjoertb op 22 oktober 2020 - 12:53 1 Er is een tweede reeks namen onthuld voor Exit Festival 2021. Eerder werden al onder meer David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz en Sepultura bekendgemaakt. Nu is het programma uitgebreid met meer bekende en opkomende artiesten.

Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Sheck Wes, Honey Dijon, Paul van Dyk, Solomun, 999999999, François X, Juliana Huxtable, Onyvaa, VTSS b2b SPFDJ, Bokee en Monosaccharide zijn aan het festivalprogramma toegevoegd. Zie hier de hele line-up tot nu toe in ons festivaloverzicht.

Solomun zal een speciale 4-uurs set spelen. Inmiddels is hij een vaste waarde op het Servische festival. Ook Paul Kalkbrenner en Nina Kraviz keren terug.

Dit jaar kon Exit helaas niet doorgaan. Meer dan 80 procent van de ticketkopers heeft besloten de entreetickets te behouden om er in 2021 bij te kunnen zijn. Dusan Kovacevic, oprichter en CEO van het festival, zei hierover: “Exit heeft altijd al een groot aantal trouwe fans gehad, maar we werden overweldigd door het zeer hoge percentage van degenen die besloten het ticket te behouden voor het 20-jarig jubileum van aankomend jaar.”

Het festival wordt gehouden van 8 tot en met 11 juli. Tickets voor Exit Festival 2021 zijn hier verkrijgbaar. Voor € 30.45 heb je een kaartje.

Foto: Nina Kraviz op Sónar 2015 door Erik Luyten


Cardi B

AMERIKAANSE RAPPER CARDI B NAAR LES ARDENTES 2021De organisatie van Les Ardentes heeft Cardi B weten te strikken voor de...

OORtreders 2020

STEEN VALT VAN 30 METER HOOGTE OP FESTIVAL OORTREDERS Een gecontroleerde meteorietinslag gaat morgen plaatsvinden op het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.