Reviews: Bruce Springsteen, The Hives, Porcupine Tree

Door Soeperman87 op 12 december 2007 - 14:30 1 Ook de afgelopen dagen waren er weer bijzonder veel mooie, boeiende en legendarische concerten. Podiuminfo heeft dan ook weer veel moois kunnen fotograveren en verslaan in een live-verslag. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste concerten.

Concerten

Opposition of One - Eureka (Zwolle)
De hardcore-sensatie Opposition of One gaf afgelopen zaterdag zijn allerlaatste show op Nederlandse bodem. Reden voor Podiuminfo om deze Duitsters in de moshpit en mét foto's en een verslag de laatste eer te bewijzen.
[Verslag en foto's]

Finale Grote Prijs - Melkweg (Amsterdam)
De Grote Prijs is een van de belangrijkste muziekprijzen voor opkomend poptalent. Dit jaar zag ook Podiuminfo door de lens van de camera wie er met de felbegeerde prijs van doorging.
[Foto's]

Arctic Monkeys - Heineken Music Hall (Amsterdam)
Hoewel ze onderhand vaste klant in Nederland zijn, blijven de Arctic Monkeys eigenlijk nooit onopgemerkt. Ze stonden dan ook weer in een uitverkochte Heineken Music Hall en Podiuminfo was erbij.
[Foto's]

Porcupine Tree - Heineken Music Hall (Amsterdam)
Tijd voor wat progrock in de Heineken Music Hall. Porcupine Tree was hier te gast ten behoeve van hun recente plaat Fear of a Blank Planet. Dit leverde voor Podiuminfo echter bijzonder mooie kiekjes op.
[Foto's]

Bruce Springsteen - Gelredome (Arnhem)
Volgens velen hét concert van het jaar, The Boss in Gelredome. Je hoeft de verslagen niet te lezen om te weten dat het een memorabele avond was, maar deze review en foto's zijn een must voor alle Bruce-liefhebbers die nog een keer willen nagenieten, of zich voorbereiden op zijn concert van volgend jaar.
[Verslag en foto's]

The Hives - Paradiso (Amsterdam)
The fucking great Hives waren in Amsterdam en het dak ging eraf! Podiuminfo was erbij om foto's te maken en de sfeer op te vangen in een verslag.

Uiteraard waren wij bij nog veel meer concerten aanwezig. Voor verslagen en foto's van oa. Saybia, Across Five Aprils, Billy Ocean, The Slackers, Sonata Artica en Hooverphonic hoef je alleen maar even hier te klikken.

We want more!

Natuurlijk kunnen jullie de komende week/weken nog veel meer verslagen en foto's verwachten! Zo zijn we alleen al vanavond aanwezig bij Laibach én Marilyn Manson.
Je leest en ziet het allemaal terug in de review-sectie of volgende week in een vers live-review overzicht.Isle Of Wight9

ISLE OF WIGHT BLIJFT NAMEN STROOIENZe blijven maar strooien daar in Engeland. Nadat het Isle of Wight Festival...

TW Classic Logo11

OOK IGGY & THE STOOGES EN THE SCABS OP TW CLASSIC Morgenochtend start de kaartverkoop van TW Rock Classic dat op zaterdag 7...

REACTIES

Avatar PaulMT
do 13 dec 2007 08:57

PaulMT Bij die recensie van Bruce staan twee foutjes in. Er werd namelijk geen orgel geprojecteerd, en was een echt orgel wat naar van achter het podium naar boven kwam.

Verder was Danny Federici er niet bij wegens ziekte (wordt behandeld voor huidkanker) en werd vervangen door Charles Giordano van de Session band.

 0
Avatar Geluksknikker
do 13 dec 2007 10:21

Geluksknikker PaulMT schreef:
Bij die recensie van Bruce staan twee foutjes in.


Naast behoorlijk wat spellings- en grammaticafouten...Erg slordig wanneer feiten niet kloppen en je als lezer gehinderd wordt door taal- en typfouten, nb in de eerste regel al....

Dat de reviewer vervolgens Devils & Dust als beste solo-album van Springsteen kenmerkt is natuurlijk de vrijheid van de schrijver, maar misschien ook al eens van Nebraska of The Gost Of Tom Joad gehoord?

Nu op naar Keulen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.