Nieuwe namen Welcome To The Village 2018: o.a. Jungle By Night, Wende en De Likt

Jungle By Night Mundial
Nieuwe namen Welcome To The Village 2018: o.a. Jungle By Night, Wende en De Likt
Door sjoertb op 19 april 2018 - 11:32 1 De festivalorganisatie van Welcome To The Village heeft vandaag weer nieuwe artiesten bevestigd voor de aankomende editie. Eerder werden al onder meer Motorpsycho, Mark Lanegan Band, Torres en Warhaus onthuld.

Nu is bekendgemaakt dat Jungle By Night, Wende, De Likt, Akua Naru, The Mystery Lights, Romperayo, Martin Kohlstedt, Bitch Falcon, the Folk Road Show, Repetitor, Shortparis en IDA KUDO ook van de partij zijn. De complete line-up vind je hier in ons overzicht.

Er is dit jaar voor het eerst een camping, op drie minuten loopafstand van het festival. Een grote wens dat de organisatie koesterde komt daarmee uit. Verder komt er voor het eerst een nachtprogramma in een nieuw overdekt podium. Er is ook gekozen voor een grotere Spiegeltent dan het jaar ervoor waardoor daar ook tot laat in de nacht feest gevierd kan worden.

Welcome to The Village vindt op 19, 20, 21 en 22 juli 2018 plaats in recreatiegebied de Groene Ster, vlakbij Leeuwarden. Tickets voor Welcome To The Village zijn hier verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Stoppelhaene

ANDRÉ HAZES, RACOON, CHEF’SPECIAL EN LIL’ KLEINE...De eerste namen voor Stöppelhaene 2018 zijn bekend. Donderdagavond 23...

Once In A Blue Moon news

DAVID CROSBY BEKEND GEMAAKT ALS ÉÉN VAN DE... Once In A Blue Moon mag op zaterdag 25 augustus een levende legende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.