Eerste namen Mixtream Festival: o.a. Charly Lownoise, Jacin Trill en 18 Miles

18 Miles op Mixtream Festival 2016
Eerste namen Mixtream Festival: o.a. Charly Lownoise, Jacin Trill en 18 Miles
Door sjoertb op 21 mei 2018 - 15:08 1 Vandaag heeft de festivalorganisatie van Mixtream Festival de eerste namen onthuld van de aankomende editie. Op 26 augustus vindt het festival voor de 18e keer plaats in het Rosarium Park in Heerhugowaard.

Charly Lownoise zal dit jaar het Dance-podium afsluiten. Vorig jaar stond zijn DJ-kameraad Mental Theo nog op deze positie. De twee scoorden in de jaren negentig grote hits en stonden aan de wieg van het hardcore-genre.

Op het hoofdpodium treedt de rapper Jacin Trill op en de lokale metalcore-band 18 Miles.

Afgelopen weekend vond de Mixtream Band & DJ Contest plaats waarin lokale bands, DJ’s en rappers streden om een plek op het festival. De bands Babooshka en Moor Park en de DJ’s Merow en Embraise zijn gekozen door de jury en het publiek om dit jaar op het festival op te treden.

Mixtream Festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.Douwe Bob1

BÖKKERS, DOUWE BOB, PACESHIFTERS EN MEER VOOR KOELE...Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden....

Lokerse Feesten news

32 NIEUWE NAMEN VOOR DE LOKERSE FEESTEN 2018 O.A.... Het tiendaagse festival Lokerse Feesten 2018 start vanaf 3 augustus en duurt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.