Camp Moonrise afgelast vanwege tegenvallende kaartverkoop

Camp Moonrise news_groot
Camp Moonrise afgelast vanwege tegenvallende kaartverkoop
Door RobZ op 23 mei 2018 - 11:00 1 Slecht nieuws van Camp Moonrise. Het festival dat dit jaar voor het eerst gehouden zou worden, gaat vanwege tegenvallende kaartverkoop niet door. Camp Moonrise stond in de planning voor het weekend van 22, 23 en 24 juni en zou gehouden worden bij het Meer van Busselo. Het festival beloofde een magische minivakantie vol gastronomie, live en elektronische muziek, kunst, talks, wellness en theater. Onder andere Lamb, My Baby, Bombino, Tamino en Joost van Bellen zouden optredens verzorgen.

Via Facebook komt het festival met het volgende bericht:
Met heel veel pijn in ons hart moeten we slecht nieuws brengen. En bij slecht nieuws kun je er beter niet omheen draaien: Camp Moonrise gaat niet door. We zijn door tegenvallende kaartverkoop genoodzaakt het festival te annuleren.

Ja, we weten het: het is bizar en we balen er gigantisch van. We kunnen het zelf amper bevatten en willen het liever ook niet geloven. Sterker nog; we zouden zelf dolgraag willen dat het doorgaat, maar dat is puur vanuit liefde en niet verantwoord. We zijn met een bevlogen team al tijden aan het werk om een festival neer te zetten waar we zelf graag naartoe zouden gaan. Een heel nieuw soort festival waarbij we dachten vanuit onze ervaring dit neer te kunnen zetten. Wetende dat het niet makkelijk is om een nieuw driedaags landelijk festival toe te voegen aan de kalender in Nederland, zijn we toch met elkaar dit avontuur aangegaan. Omdat we erin geloven. Omdat we het willen. Vanuit onze liefde voor muziek en het creëren van mooie dingen.

Helaas is de harde werkelijkheid dat we te weinig kaarten verkocht hebben om het festival door te kunnen laten gaan en om over een toekomst na te denken. Het is ons eenvoudigweg niet gelukt.

We willen alle mensen die een kaartje gekocht hebben, de artiesten en partners die vertrouwen hadden in onze plannen, de gemeente Voorst en nog veel meer mensen bedanken. Alle kaartkopers krijgen hun geld binnen 2 weken retour en een mail met informatie daarover volgt.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Effenaar_logo news

A PLACE TO BURN STRANGERS, SPECTRUM EN MEER NIEUWE...Op 24 en 25 augustus vindt het tweedaagse festival Fuzz Club Eindhoven 2018...

Douwe Bob1

BÖKKERS, DOUWE BOB, PACESHIFTERS EN MEER VOOR KOELE... Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.