Lowlands Comedyprogramma bekend: o.a. Arjen Lubach, Lebbis en Patrick Laureij

Lowlands sfeer
Lowlands Comedyprogramma bekend: o.a. Arjen Lubach, Lebbis en Patrick Laureij
Door sjoertb op 24 mei 2018 - 11:01 1 Het comedyprogramma van Lowlands is zojuist bekendgemaakt. Op het festival kunnen we lachen met Arjen Lubach, Lebbis, Patrick Laureij, Eva Crutzen, Klikbeet en Stefano Keizers.

Ook de stand-uppers Anne Neuteboom, Bas Birker, Berit Companjen, Daan van der Hoeven, Iwein Segers, Janneke de Bijl, Jens Dendoncker, Jochen Otten, Kasper van der Laan, Mark Waumans, Martijn Kardol en Rene van Meurs zijn van partij. Howard Komproe is de MC van het stand-up comedyprogramma.

Verder zijn er shows van UK Comedy Line-Up (Dane Baptiste, Abigoliah Schamaun en Andrew Bird), Badum Oneliners Live en Comedytrain. Het comedyprogramma in de Juliet gepresenteerd door Soundos el Ahmadi.

Op Lowlands vind je in het muziekprogramma onder andere De Staat, Dropkick Murphys, The Wombats, Spinvis, Gogol Bordello, De Jeugd van Tegenwoordig, Gorillaz, N*E*R*D*, Bonobo, Patti Smith, Kendrick Lamar, Tom Odell, Richie Hawtin, James Bay, The War On Drugs en Nils Frahm.

De 26ste editie van Lowlands vindt plaats van 17 t/m 19 augustus. Tickets zijn nog te verkrijgen, een kaartje kost je 195 euro.


Pinkpop 2018 news1

SPOED HART-OPERATIE VOOR PINKPOP-BAAS JAN SMEETSPinkpop-organisator Jan Smeets (73) is woensdag met spoed aan zijn hart...

dranouternews2.jpg

EXTRA FESTIVALDAG VOOR DRANOUTER 2018 Festival Dranouter vindt dit jaar plaats op 3, 4 en vijf augustus in...

REACTIES

geen avatar
za 26 mei 2018 01:54

eatsleeprave.. Wel tekenend dat het comedy programma al jaren beter is dan de muziek programmering.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.