Programma Uitmarkt bekend gemaakt met o.a. The Kik, Kovacs en Wende Snijders

The Kik
Programma Uitmarkt bekend gemaakt met o.a. The Kik, Kovacs en Wende Snijders
Door Cartman91 op 24 augustus 2020 - 14:36 1 Lange tijd leek het erop dat de Uitmarkt dit jaar helemaal niet door kon gaan vanwege het coronavirus. Inmiddels vinden er al een tijdje optredens plaats via livestreams of in een zaal met aanpassing geheel volgens de RIVM-maatregelen. Dit staat ook te gebeuren bij de Uitmarkt dat al 42 jaar de opening van het culturele seizoen is.

Deze 43ste editie zal dan ook in aangepaste vorm plaatsvinden. Met voorstellingen en optredens op locatie (zoals Carré, Vondelpark Openluchttheater, DeLaMar Theater en Het Concertgebouw) én met livestreams die gratis te volgen zijn via de website van de Uitmarkt.

De Uitmarkt zal plaatsvinden van 28 t/m 30 augustus (komend weekend). Op het programma staan onder meer Berget Lewis, Douwe Bob, Eefje de Visser, Huub van der Lubbe, Karsu, Kovacs, Typhoon, Roxeanne Hazes, The Kik, Wende Snijders en Wibi Soerjadi.Het volledige programma check je hier.


Baroeg Open Air 2020 news

BAROEG OPEN AIR GAAT DIT JAAR ALSNOG DOOR, MAAR DAN...Baroeg Open Air (BOA) kon in eerste instantie dit jaar niet plaatsvinden...

Lowlands 2020 news

THE OPPOSITES EERSTE HEADLINER LOWLANDS 2021 Afgelopen weekend had eigenlijk Lowlands 2020 moeten plaatsvinden. Het mocht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.