Baroeg Open Air gaat dit jaar alsnog door, maar dan alleen via de digitale wegen

Baroeg Open Air Livestream 2020 news_groot
Baroeg Open Air gaat dit jaar alsnog door, maar dan alleen via de digitale wegen
Door Cartman91 op 24 augustus 2020 - 16:31 1 Baroeg Open Air (BOA) kon in eerste instantie dit jaar niet plaatsvinden wegens het coronavirus. Om die reden werd het festival uitgesteld naar 11 september 2021.

Inmiddels is bekend gemaakt dat BOA dit jaar alsnóg plaats kan vinden op de oorspronkelijke datum van 12 september, maar dan alleen via een livestream op het internet. Deze livestream is te volgen via het Twitch-kanaal van het festival.

Op het programma staan bands die op de Talent Stage of bij de Plee Sessies zouden spelen. Dit zijn Skapiche?!, All Doomed, De Dood, Menacer, Paterzonen en Deathisfaction. Verder draaien DJ's Okkie en Gareth (ook bekend als DJ Thrasher van PRSPCT) festivalknallers aan elkaar. De boel wordt aan elkaar gepraat door huis-presentator Deef de Kanarie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Muse1

MUSE IN 2021 OP TOURNEE DOOR EUROPA; NOVA ROCK IS...Goed nieuws voor fans van Muse. Na Europese shows in 2019, waaronder...

Uitmarkt news

PROGRAMMA UITMARKT BEKEND GEMAAKT MET O.A. THE KIK,... Lange tijd leek het erop dat de Uitmarkt dit jaar helemaal niet door kon gaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.