ARTIEST: Karsu

Nederland

Van jongs af aan is Karsu gefascineerd door pianomuziek. Karsu: "Ik zag als kind pianisten op Tv met lange wapperende haren, professor Einstein-achtige types - ik dacht, dat is pas echt cool en ik hield gelijk van de melodieen die ze speelden.” Op haar zevende krijgt Karsu een piano en begint met het leren van klassieke stukken van Mozart, Bach en Beethoven. Maar haar interesse rijkt verder en Karsu leert ook modern jazz-repertoire en Turkse liedjes spelen.

Dat Karsu kan zingen ontdekte ze toen ze mee deed aan een schoolwedstrijd. Vervolgens trad ze regelmatig op in haar vader’s restaurant Kilim in Amsterdam. Het smaakte naar meer. Toen ze in 2007 werd uitgenodigd om te komen spelen in Carnegie Hall in New York, ging het snel.

OUDE OPTREDENS VAN Karsu

Beijk alle oude (144) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Karsu

OUDE OPTREDENS VAN Karsu

Beijk alle oude (144) oude optredens

FOTO'S VAN Karsu

Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza
 
Bekijk alle 22 foto's van Karsu

Karsu NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: