So What's Next Jazzfestival viert 10de editie met o.a. Karsu

review: Karsu - 02/03 - Podium Victorie Karsu
So What's Next Jazzfestival viert 10de editie met o.a. Karsu
Door sjoertb op 21 juni 2022 - 14:13 1 So What's Next in Eindhoven is in oktober terug met de tiende editie van het Jazzfestival.

Er is weer een avontuurlijke en inspirerende line-up waaronder het Turks/Nederlandse fenomeen Karsu, de Amerikaanse soul-jazz ster Lady Blackbird, jazz legende Archie Shepp die exclusief met zijn kwartet naar Eindhoven komt, fusion iconen Yellowjackets, de Britse rising star Ashley Henry en -uit de USA- top saxofonist James Brandon Lewis. Uit eigen land treden Kika Sprangers Quintet, Guy Salamon Group, Hans Dulfer’s Total Response, Bruut! en vele anderen op.

Het festival vindt plaats van 28 tot en met 30 oktober in Muziekgebouw Eindhoven. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van So What's Next.

Foto: Karsu in Podium Victorie door Irwan Notosoetarso

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets So What's Next? 2022
Tickets So What's Next? 2022
So What's Next? 2022
Matteo Myderwyk

NIEUWE NAMEN VOOR POPMONUMENT BERGEN OP ZOOM: O.A....Vandaag zijn de laatste namen voor PopMonument Bergen Op Zoom bekendgemaakt:...

Graspop 2020 news

FESTIVALDATA VAN GRASPOP METAL MEETING BEKEND VOOR 2023 Maar liefst 220.000 metalheads stroomden afgelopen weekend naar Dessel om de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.