Festivaldata van Graspop Metal Meeting bekend voor 2023

Graspop sfeer 2018
Festivaldata van Graspop Metal Meeting bekend voor 2023
Door sjoertb op 21 juni 2022 - 14:03 1 Maar liefst 220.000 metalheads stroomden afgelopen weekend naar Dessel om de 25ste editie van Graspop Metal Meeting te vieren. Na een onderbreking van een paar jaar waren de reacties van het publiek begrijpelijkerwijs opgetogen.

Onder meer Iron Maiden, Korn, Within Temptation, Bullet For My Valentine, Volbeat, Dropkick Murphys, The Offspring, Opeth, Deftones, Killswitch Engage, Dimmu Borgir, Megadeth, Mastodon, Shinedown, Sabaton, A Day To Remember, Judas Priest en Sepultura waren te zien op het festival.

De festivaldagen van volgend jaar zijn inmiddels bekendgemaakt: op 16, 17 en 18 juni 2023 is Graspop Metal Meeting terug. Zet het in je agenda en hou de festivalpagina van Graspop 2023 in de gaten.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKarsu

SO WHAT'S NEXT JAZZFESTIVAL VIERT 10DE EDITIE MET... So What's Next in Eindhoven is in oktober terug met de tiende editie van...

Wies

GRATIS TOEGANKELIJK BRUIS-CONCERT MET WIES, FLEMMING... Op dinsdag 30 augustus vindt er een bijzonder concert plaats in Zwolle: het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.