Nieuwe headliner Graspop Metal Meeting 2023: Gojira

Gojira
Nieuwe headliner Graspop Metal Meeting 2023: Gojira
Door sjoertb op 17 november 2022 - 10:24 1 Van 15 tot en met 18 juni is Graspop terug op de Stenehei in Dessel. De headliner van vrijdag 16 juni is nu bekend: ee Franse progressieve deathmetalband Gojira!

Gojira groeide de afgelopen jaren uit tot een van de vaandeldragers van het extreme metalgenre. Vorig jaar verscheen hun zevende studioalbum “Fortitude”, een plaat volgens het vertrouwde Gojira-recept: lyrics over de aarde en spiritualiteit, melodieuze gitaarlijnen en beukende drums. Aankomende zomer zijn ze voor de achtste keer te zien op Graspop.

Eerder werden al Slipknot, Mötley Crüe, Def Leppard, Ghost en Parkway Drive voor het programma van Graspop aangekondigd. Meer bands worden de komende tijd onthuld.

Tickets voor Graspop Metal Meeting 2023 zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start op zaterdag 26 november om 10.00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMotel Mozaique 2023

OOK YARD ACT NAAR MOTEL MOZAÏQUE FESTIVALVan 13 t/m 15 april vindt in Rotterdam Motel Mozaïque festival, oftewel MOMO...

Popronde 2022

POPRONDE EINDFEEST TERUG IN MELKWEG MET O.A. MOOD... Het reizende muziekfestival Popronde eindigt traditiegetrouw in Amsterdam met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.