Ook Yard Act naar Motel Mozaïque Festival

Yard Act
Ook Yard Act naar Motel Mozaïque Festival
Door PhaedraW op 18 november 2022 - 10:12 1 Van 13 t/m 15 april vindt in Rotterdam Motel Mozaïque festival, oftewel MOMO, plaats. Eerder werden al acts als Big Thief, Pitou en The Flints aangekondigd voor de line-up.

Nu mag de post-rockband uit Leeds Yard Act zich aan de lijst van acts toevoegen! Op vrijdag 14 april staat de band op het podium. Hun debuutalbum The Overload kwam uit op 21 januari 2022 en kwam binnen op nummer 2 in de UK Albums Chart.

Het MOMO Festival is een divers festival. Veel nieuwe artiesten presenteren zich hier, en zo zijn er ook dansvoorstellingen en ook nog rondleidingen door de stad. Het gaat vooral om het ontdekken van jezelf, nieuwe muziek en de omgeving.

Passe-partouts, het Friends-package (6 halen = 5 betalen) en de dagtickets zijn vanaf nu beschikbaar. Koop hier tickets voor MOMO Festival 2023!

Passe-partouts kost 89,50 euro
Friends-package kost 62,50 euro
En een dagticket kost tussen de 24 en 45 euro

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross sfeer

ZWARTE CROSS 2023 BINNEN TWEE UUR UITVERKOCHTAfgelopen zaterdag gingen om 11:00 de kaarten voor de aankomende editie voor...

Gojiranieuws

NIEUWE HEADLINER GRASPOP METAL MEETING 2023: GOJIRA Van 15 tot en met 18 juni is Graspop terug op de Stenehei in Dessel. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.