Zwarte Cross 2023 binnen twee uur uitverkocht

Zwarte Cross sfeer
Zwarte Cross 2023 binnen twee uur uitverkocht
Door PhaedraW op 21 november 2022 - 09:45 1 Afgelopen zaterdag gingen om 11:00 de kaarten voor de aankomende editie voor Zwarte Cross in de verkoop. De kaarten voor het festival, dat van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli 2023 zal plaatsvinden in Lichtenvoorde, waren binnen twee uur de deur uit.

Zwarte Cross meldt dat de kaartverkoop dit jaar soepel is verlopen. "Mede dankzij de digitale wachtrij. Uren van tevoren klaarzitten had geen zin, want de kaartverkoop vond plaats op basis van willekeurige plaatsing in de wachtrij. Dit alles zorgde ervoor dat het hele proces tot grote tevredenheid van de organisatie van de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., verlopen is."

Nu de Zwarte Cross 2023 uitverkocht is raadt de organisatie van Zwarte Cross alle mensen die achter het net gevist hebben aan om TicketSwap in de gaten te houden. TicketSwap is de enige partij waarbij ze een 100% veilige transactie kunnen garanderen. Koop dus nooit kaarten via andere kanalen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



megadeth

DYNAMO METALFEST KONDIGT NIEUWE NAMEN AAN VOOR 2023,...Het in Eindhoven gevestigde festival Dynamo Metalfest maakt eerder dit jaar...

Motel Mozaique 2023

OOK YARD ACT NAAR MOTEL MOZAÏQUE FESTIVAL Van 13 t/m 15 april vindt in Rotterdam Motel Mozaïque festival, oftewel MOMO...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.