Popronde Eindfeest terug in Melkweg met o.a. Mood Bored, FIEP en Jaro

review: Popronde Eindfeest 2021 MINKA
Popronde Eindfeest terug in Melkweg met o.a. Mood Bored, FIEP en Jaro
Door sjoertb op 16 november 2022 - 12:37 1 Het reizende muziekfestival Popronde eindigt traditiegetrouw in Amsterdam met een groot eindfeest. Op 3 december wordt het Popronde Eindfeest gehouden in Melkweg met een selectie uit de Popronde-artiesten.

Eerder waren onder andere Néomí, Babs, Marathon, Oliver Pesch, Duimalot, Cavolo Nero en Barth al bevestigd. Nu zijn ook Mood Bored, FIEP en Jaro, Bumble B. Boy en FUZZY TEETH aangekondigd.

Tickets voor Popronde Eindfeest in Melkweg zijn hier verkrijgbaar. Een kaartje kost 11,50 euro.

De Popronde is voor talentvolle upcoming Nederlandse bands en artiesten dè kans om intensieve speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk in andere steden uit te breiden. In elke stad treden op één avond tientallen bands en acts op bij zo'n twintig locaties, variërend van bruin café tot poppodium. Meer dan 40 steden doen mee aan de Popronde.

Foto: Minka op Popronde Eindfeest 2021 in Q-Factory door Irwan Notosoetarso

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGojiranieuws

NIEUWE HEADLINER GRASPOP METAL MEETING 2023: GOJIRAVan 15 tot en met 18 juni is Graspop terug op de Stenehei in Dessel. De...

Grauzone logo

GRAUZONE VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP... Aankomende editie viert Grauzone Festival hun tien-jarige bestaan. Vandaag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.