Gratis toegankelijk Bruis-concert met Wies, Flemming en Blanks

Wies
Gratis toegankelijk Bruis-concert met Wies, Flemming en Blanks
Door sjoertb op 21 juni 2022 - 12:13 1 Op dinsdag 30 augustus vindt er een bijzonder concert plaats in Zwolle: het Bruisconcert. Wies, Flemming en Blanks zijn er dit jaar te zien. De show is onderdeel van de HBO Bruisweek, een introductieprogramma voor studenten. Toch kan iedereen die dat wil erbij zijn, het concert is bovendien gratis toegankelijk.

WIES stond al eerder op diverse festivals en werd genomineerd voor een Edison voor het debuutalbum 'Wies'. Flemming behaalde de gouden status met zijn debuutsingle 'Amsterdam' en heeft al meerdere hits op zijn naam staan. Blanks heeft al ruim 1,3 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en is dus zeer populair te noemen.

In samenwerking met de studentenorganisatie Buro Ruis wordt het concert georganiseerd. Dit jaar is er een nieuwe locatie namelijk Park de Wezenlanden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGraspop 2020 news

FESTIVALDATA VAN GRASPOP METAL MEETING BEKEND VOOR 2023Maar liefst 220.000 metalheads stroomden afgelopen weekend naar Dessel om de...

Pinkpop 2020 news

FOTO-VERSLAGEN VAN PINKPOP 2022 MET O.A. IMAGINE... Een bijzonder hete editie van Pinkpop vond afgelopen weekend plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.