Winnen: 3x2 So What’s Next Jazzfestival Eindhoven

So What's Next? news_groot
Winnen: 3x2 So What’s Next Jazzfestival Eindhoven
Door RobZ op 20 oktober 2022 - 15:03 1 Jazz is het startpunt maar zeker niet de enige referentie bij de tiende editie van het jazzfestival So What’s Next. Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2022 vindt So What’s Next weer plaats: de beste hedendaagse live jazz in Muziekgebouw Eindhoven én op talloze podia in de binnenstad. Op vrijdag is er de So What's Next X Sublime ClubNight. Op zaterdag het festival met op het programma onder andere Karsu, Jazzanova, Lady Blackbird, Hans Dulfer, BRUUT!, Fenne en Archie Shepp Quartet. En op zondag 30 oktober is er het gratis te bezoeken So What's Next Downtown.

Lijkt jou het nou tof om op de zaterdag van So What's Next 2022 aanwezig te zijn en onder andere de eerder genoemde artiesten live aan het werk te zien? Festivalinfo mag 3x2 kaarten weggeven! Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'So What's Next'.

We kunnen maar 3 setjes van 2 tickets weggeven, dus als je 100% zeker naar het festival wilt, [url2=https://www.festivalinfo.nl/ticket/68321/nd1/So-Whats-Next-/2022/]kan je hier tickets scoren[url2].

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGraspop 2020 news3

DEF LEPPARD EN MÖTLEY CRÜE SLUITEN GRASPOP METAL...Let’s Get Rocked and Shout at the Devil! Na een geslaagde jubileumeditie...

Alcatraz Hardrock & Metal Festival 2022 news

EERSTE NAMEN ALCATRAZ FESTIVAL 2023: O.A. KILLSWITCH... De eerste 49 namen van het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2023...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.