Def Leppard en Mötley Crüe sluiten Graspop Metal Meeting af

Graspop 2018 news_groot
Def Leppard en Mötley Crüe sluiten Graspop Metal Meeting af
Door RobZ op 20 oktober 2022 - 16:12 1 Let’s Get Rocked and Shout at the Devil! Na een geslaagde jubileumeditie afgelopen zomer maakt Graspop vandaag de eerste headliners voor de 26e editie van Graspop Metal Meeting bekend. Op zondag 18 juni 2023 zet Def Leppard de kroon op het werk op de South Stage en zal Mötley Crüe het North Stage afsluiten.

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. We houden je op Festivalinfo vanzelfsprekend op de hoogte.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt in 2023 plaats van 15 tot en met 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2018 news

MUSE DERDE HEADLINER VAN ROCK WERCHTER 2023Het zat er al even aan te komen, maar vanaf vandaag is het officieel: Muse...

So What's Next? news

WINNEN: 3X2 SO WHAT’S NEXT JAZZFESTIVAL EINDHOVEN Jazz is het startpunt maar zeker niet de enige referentie bij de tiende...

REACTIES

geen avatar
do 20 okt 2022 17:33

Nightrage Vroeg op bed dus op zondag. Hopen dat de andere headliners nog echt kunnen zingen. Allang blij dat beide bands op 1 dag komen en niet twee dagen innemen.

 0
geen avatar
vr 21 okt 2022 11:00

Diebythesword Tsja er zijn vast wel fans van beide bands, maar veel kunnen dat er niet zijn, lijkt me. Wij dan misschien op zondag weer naar huis? Of sowieso naar Alcatraz als dit de trend is qua headliners. Ozzy (nu je het hebt over kunnen zingen ;) ) daar ga ik niet meer van uit dat die ooit nog optreed en Pantera (zingen?) tsja dat geloof ik ook wel. We horen het wel de komende maanden.

 0
Avatar romy74
vr 21 okt 2022 11:33

romy74 Motley Crue nee dank je. Vince Neil volgevreten idioot die de helft van de nummers nauwelijks kan meezingen. Ozzy laatst een interview gezien, waar ik ook dacht van jezus. Die kan amper normaal praten, dus weet ik niet hij er nog wel een hele concert er uit kan persen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.