So What's Next viert 10-jarig jublieum met o.a. Jazzanova en Karsu

review: Karsu - 02/03 - Podium Victorie Karsu
So What's Next viert 10-jarig jublieum met o.a. Jazzanova en Karsu
Door PhaedraW op 07 september 2022 - 11:35 1 Zaterdag 29 oktober ontvangt het jubilerende Muziekgebouw in Eindhoven het Berlijnse collectief Jazzanova tijdens het So What's Next festival. Het betreft het enige optreden van de band in Nederland. Dat maakt het op voorhand al memorabele festival – het is de tiende editie en Muziekgebouw Eindhoven viert in 2022 het 30-jarig jubileum – extra bijzonder.

Jazzanova brak door als collectief van DJ’s en producers in de nu-jazz, electro en chill-out. Albums als The Remixes en Blue Note Trip kennen inmiddels een legendarische status. Het uit Berlijn afkomstige gezelschap heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een energieke live band.

Het So What's Next jazzfestival is een driedaagse festival met grensverleggende concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium. Artiesten die op eerdere edities speelden zijn bijvoorbeeld Snarky Puppy, Gregory Porter, Kamasi Washington, Ibrahim Maalouf en Marcus Miller. Dit jaar betreden naast Jazzanova ook Karsu, Archie Shepp Quartet, Lady Blackbird, Yellow Jackets en Hans Dulfer het podium.

Kaarten voor het festival op zaterdag 29 oktober zijn hier verkrijgbaar en kosten € 47,50 exclusief servicekosten

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSo What's Next?  2022 is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit festival uitverkocht.
ziggoDomelogo

GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND IN ZIGGO DOME MET...Op zaterdag 21 januari 2023 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgetoverd tot...

Nieuwe Nor

POPFESTIVAL DADDY COOL SCHUILT VOOR HET VOORSPELDE... Aankomend weekend is het zover: popfestival Daddy Cool staat weer op de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.