Gezocht: album-recensenten voor Festivalinfo / Podiuminfo

cds albums cd
Gezocht: album-recensenten voor Festivalinfo / Podiuminfo
Door RobZ op 09 juli 2018 - 13:31 1 Met een dertigtal enthousiaste recensenten schrijft ons veelzijdige recensieteam zich maandelijks door bergen albums heen. De resultaten hiervan lees je hier. Natuurlijk wil Festivalinfo zoveel mogelijk releases behandelen en om dit te kunnen doen is het belangrijk dat ons recensieteam goed bezet is. We zijn daarom per juli op zoek naar enthousiaste, recensenten die ons team willen komen versterken. Het gaat om een functie op vrijwillige basis.

Ben jij die kenner op het gebied van rock, metal, pop, jazz, folk, roots, indie, wereldmuziek, dance of hiphop of ben je een echte alleseter? Ben je in staat je kennis en kritische oor op een frisse, goed beargumenteerde manier te vertalen naar het papier, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat moet je doen:
Stuur voor 21 juli een proefrecensie in van +/- 350 woorden over een recent verschenen album. Doe dit in de stijl van Festivalinfo. Geef daarnaast in je begeleidende mail aan waarom wij jou aan ons team zouden moeten toevoegen. Vergeet hierbij niet te melden van welke muzikale markten je thuis bent. Natuurlijk willen we niet alleen weten of je kunt recenseren, we zijn ook benieuwd naar de persoon achter de recensie. Stuur je recensie en de begeleidende mail naar [email protected]. De proefrecensie zal worden beoordeeld door onze redactie en begin augustus hoor je of je ons team mag komen versterken.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



We Are Electric Weekender 2018

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR WE ARE ELECTRICEen samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts, van drum ‘n’...

Pukkelpop 2018

PUKKELPOP MAAKT NAMEN VOOR DE WOENSDAG BEKEND (O.A.... Pukkelpop 2018 maakte vandaag met een filmpje op de Facebookpagina namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.