Winnen: 2x2 kaarten voor Sjock 2018 met o.a. Pennywise en Descendents

Pennywise
Winnen: 2x2 kaarten voor Sjock 2018 met o.a. Pennywise en Descendents
Door sjoertb op 07 juni 2018 - 12:29 1 Met Pennywise, Descendents, Dead Kennedys, Turbonegro en nog veel meer toffe bands wordt het één groot feest op het Belgische festival Sjock. Op de aankomende editie kunnen rock 'n' roll-, rockabilly-, punk- en garage-fans weer genieten van de beste bands uit deze en meer genres.

Op 6, 7 en 8 juli vindt Sjock Festival 2018 plaats. Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 passe-partout tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sjock 2018'.

Deze winactie loopt tot en met 13 juni.Baroeg

BAROEG OPEN AIR 2018 GAAT DEFINITIEF DOOR! EERSTE...Vorige week konden we melden dat de crowdfund-actie om Baroeg Open Air 2018...

Groezrock 2018

EERSTE NAMEN GROEZROCK INDOOR: O.A. REEL BIG FISH De organisatie van Groezrock heeft vandaag de eerste 15 namen van Groezrock...

REACTIES

Avatar deBoor
do 07 jun 2018 21:32

deBoor Vette line up damn !

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.