Baroeg Open Air 2018 gaat definitief door! Eerste namen: o.a. Fleddy Melculy

Baroeg Open Air 2016
Baroeg Open Air 2018 gaat definitief door! Eerste namen: o.a. Fleddy Melculy
Door sjoertb op 07 juni 2018 - 12:58 1 Vorige week konden we melden dat de crowdfund-actie om Baroeg Open Air 2018 te redden succesvol is geweest. Binnen drie weken tijd was het streefbedrag van 15.000 euro al binnen. De organisatie moest wel nog het één en ander regelen om te kunnen bevestigen dat het festival definitief doorgaat. Dat moment is nu hier. Baroeg Open Air 2018 kan plaatsvinden op zaterdag 15 september.

Ook de eerste namen zijn onthuld. De Vlaamse cabaretmetalband Fleddy Melculy, de folkrockband Heidevolk en het Rotterdamse electro/hiphop trio De Likt zijn van de partij. Binnenkort komen er meer namen vrij.

Gisteren werd de mogelijkheid om te doneren beëindigd. In totaal is er 15.565,55 euro opgehaald. Het extra geld wordt ingezet voor het programma.

Het festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in het Zuiderpark in Rotterdam.

Foto: Baroeg Open Air 2016 door Tim van VeenMy Baby

EXIT FESTIVAL KOMT MET O.A. MY BABY, FRENCH MONTANA...De organisatie van Exit Festival heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de...

Sjock Festival 2018 news1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SJOCK 2018 MET O.A.... Met Pennywise, Descendents, Dead Kennedys, Turbonegro en nog veel meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.