Klassieke muziek te beluisteren in nieuwe tent op Pukkelpop

Pukkelpop
Klassieke muziek te beluisteren in nieuwe tent op Pukkelpop
Door Maximeisis op 19 juni 2018 - 11:15 1 De organisatie van Pukkelpop weet altijd te verrassen. Dit jaar kan je tijdens Pukkelpop naar klassieke muziek kijken en luisteren in de Marquee-tent.

Samen met pianist en componist Jef Neve werd een programma samengesteld rond hedendaagse klassieke componisten. De focus ligt op herkenbaarheid en toegankelijkheid. Het doel is om de clichés rond klassieke muziek op rock-'n-rollmanier te counteren. Voor deze gelegenheid staan er maar liefst 25 muzikanten op het podium van Marquee Ouverture en Crossbones Trombone Collective.

Marquee Ouverture feat. Jef Neve & Crossbones Trombone Collective opent op donderdag 16 augustus in de Marquee-tent op de festivalweide van Pukkelpop. Tickets voor Pukkelpop 2018 zijn verkrijgbaar via de link.

Eerder werd al aangekondigd dat onder andere Imagine Dragons, Novastar, Flogging Molly, Arcade Fire, Nothing But Thieves en nog vele andere artiesten dit jaar op het festival staan. De line-up en meer informatie over Pukkelpop 2018 kan je vinden op de festivalpagina.
Wavy

WINNEN: 3X2 SETS WAVY OORDOPPENWeinig festivalbezoekers ondernemen iets om hun gehoor te beschermen terwijl...

Helldorado

VIJF NIEUWE ACTS VOOR HELLDORADO 2018 Op Helldorado - The Incredible Rock & Roll Freakshow vind je naast...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.