Rock Werchter bevestigt komst van Muse

Muse
Rock Werchter bevestigt komst van Muse
Door ThomasS op 18 oktober 2018 - 17:11 1 Twee weken terug kondigde Rock Werchter met The Cure zijn eerste headliner aan voor de volgende editie. Al snel was grote naam nummer twee en drie aan de beurt: op zaterdag 29 juni staat Mumford & Sons op Rock Werchter en op donderdag is P!NK de headliner. Vandaag wordt bekend dat Muse de Rock Werchter zondag afsluit. Het wordt de negende keer dat Muse op de festivalweide van Rock Werchter zal spelen. In 2015, 2013 en 2010 stond de Engelse band er voor het laatst.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark te Werchter. De kaartverkoop start op vrijdag 26 oktober om 09:00 uur. Het is nog niet bekend wat de ticketprijs zal zijn. Kaarten voor Rock Werchter 2019 koop je via deze link. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Via onze Rock Werchter 2019 festivalpagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van alle Rock Werchter bevestigingen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2019

TICKETPRIJZEN ROCK WERCHTER 2019 NU OOK BEKENDVanochtend maakte Rock Werchter hun vierde headliner bekend. Naast The Cure,...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. GRETA VAN FLEET,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.