Eerste namen Central Park 2019 bekend (o.a Miss Montreal, Kaiser Chiefs en BLØF)

Miss Montreal
Eerste namen Central Park 2019 bekend (o.a Miss Montreal, Kaiser Chiefs en BLØF)
Door MichaelaHendriksen op 26 november 2018 - 11:46 1 Zojuist heeft de organisatie van Central Park 2019 de eerste namen van de line-up bekend gemaakt.

Niemand minder dan Kaiser Chiefs, BLØF, DI-RECT, Miss Montreal, Douwe Bob, Ronnie Flex , Racoon, Wulf, RONDÉ, Splendid, Jeangu Macrooy en De Jeugd van Tegenwoordig zijn tijdens de festivaldag te zien zijn. In januari zal de volledige line-up bekend gemaakt worden.

Central Park 2019 vindt plaats op 25 mei op de grasweides achter Strijkviertel te Utrecht. Dit jaar introduceert het festival ook hun nieuwe indoor podium 'Marquee'.

De voorverkoop voor Central Park start op vrijdag 30 november om 12.00. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €29,50. Via deze link koop je reguliere tickets voor Central Park 2019.

Naast reguliere tickets zijn er ook vip- tickets verkrijgbaar voor €95,-. Via deze link koop je vip-tickets voor Central Park 2019.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor reguliere tickets en vip-tickets voor Central Park 2019.altin gun

EERSTE NAMEN MOTEL MOZAÏQUE 2019 BEKEND (O.A ALTIN...De eerste worp namen voor de 19e editie van het Rotterdamse Motel Mozaïque...

Best Kept Secret Festival8

BEST KEPT SECRET 2019 SLUIT AF MET BON IVER Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. De Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.