Westerpop krijgt ook editie in 2019

Westerpop
Westerpop krijgt ook editie in 2019
Door MichaelaHendriksen op 30 november 2018 - 11:57 1 Vandaag heeft de organisatie van Westerpop bevestigd dat het festival ook in 2019 een editie krijgt. Dit is geen vanzelfsprekendheid, want sinds 2014 was Westerpop een tweejaarlijks festival. Dit jaar vond al een editie van Westerpop plaats, die door ruim 16.000 bezoekers trok. Onder andere Starsailor, Candy Dulfer en Dool stonden op het programma.

De 28ste editie van het festival zal plaatsvinden op 19 en 20 juli 2019 op het sportterrein van Stanislas College te Delft. Zoals altijd is Westerpop gratis te bezoeken!

Het is de bedoeling dat Westerpop vanaf 2019 weer om de twee jaar plaatsvindt. De overstap naar de oneven jaren wordt gemaakt om de concurrentie van grote voetbaltoernooien, die altijd in de even jaren plaatsvinden, te voorkomen.

Ook is de inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2019 geopend. Acts en bands uit de regio Delft kunnen zich tot 1 maart inschrijven om kans te maken op de popprijs. De finale van de Peter Tetteroo Bokaal 2019, zal plaatsvinden op de eerste dag van het Westerpopfestival op vrijdag 19 juli 2019, met in totaal drie finalisten. Klik hier voor meer informatie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Armin van Buuren

VOLLEDIGE LINE-UP A STATE OF TRANCE 900 BEKEND: O.A...Vandaag heeft Armin van Buuren de hele line-up van A State of Trance 900...

Skunk Anansie1

SKUNK ANANSIE, TEARS FOR FEARS EN NILE RODGERS &... Parkpop Saturday Night 2019 heeft vandaag de eerste drie namen van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.