Dorian van Rijsselberghe komt met eigen watersport- en muziekfestival: WAVES

WAVES
Dorian van Rijsselberghe komt met eigen watersport- en muziekfestival: WAVES
Door MichaelaHendriksen op 10 december 2018 - 16:27 1 Tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe start zijn eigen watersport- en muziekfestival op Texel, genaamd WAVES. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 23 juni 2019 op de strandlocatie van Paal 17.

Het sportieve programma bestaat uit kitesurfen, freestyle kiten, kite downwinder en een ronde om Texel windsurfen, daarnaast zijn er gedurende het festival diverse water- en strandactiviteiten, waaronder yoga en surfclinics.

Ook zijn de eerste namen van het affiche bekend gemaakt. Wulf, La Pegatina, RONDÉ en Jeangu Macrooy zullen allen te zien zijn op de eerste editie van het festival.

Tickets zijn direct in de voorverkoop gegaan en kosten 22.50 tot 72.50 euro. Via deze link kun je tickets kopen voor WAVES.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret 20192

KRAFTWERK NAAR BEST KEPT SECRET FESTIVAL 2019Vandaag kondigt de organisatie van Best Kept Secret Festival de afsluiter van...

Sheepdogs

EERSTE NAMEN MAÑANA MAÑANA 2019: O.A THE SHEEPDOGS... De eerste namen van het festival Mañana Mañana zijn zojuist bekend gemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.