New Order, Mac DeMarco en meer voor Rock Werchter 2019

New Order
New Order, Mac DeMarco en meer voor Rock Werchter 2019
Door MichaelaHendriksen op 18 januari 2019 - 12:05 1 Vandaag zijn er 10 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter 2019. Het festival vindt plaats van donderdag 27 tot zondag 30 juni in Werchter te België. Rock Werchter staat met meer dan 340.000 bezoekers ook wel bekend als het grootste pop en rock-festival in België.

De nieuwe namen op het affiche zijn: Elbow, The Good, The Bad & The Queen, Janelle Monáe, New Order, Angèle, Brockhampton, Charlotte Gainsbourg, Khruangbin, Mac DeMarco en $uicideboy$. Klik hier voor de line-up tot nu toe .

Tickets voor Rock Werchter zijn inmiddels al een poosje in de voorverkoop en er zijn er al ruim 50.000 over de toonbank gegaan. Via de volgende links koop je Rock Werchter combitickets, dagkaarten donderdag, dagkaarten vrijdag, dagkaarten zaterdag en dagkaarten zondag.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wolter Kroes

NIEUWE NAMEN GRAAUWROCK EN GRAAUWROCK FOR SPECIALSDit jaar viert GraauwRock zijn 20-jarig bestaan en de eerste editie van...

Best Kept Secret 20192

53 NIEUWE NAMEN VOOR BEST KEPT SECRET 2019: O.A... Met 53 nieuwe namen voor Best Kept Secret 2019 maakt de festivalorganisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.