Mañana Mañana komt met thema en nieuwe bevestigingen

Mañana manana bier
Mañana Mañana komt met thema en nieuwe bevestigingen
Door RobZ op 04 februari 2019 - 16:27 1 Mañana Mañana heeft een nieuw motto: Ver weg van de grijze massa. Een nobel streven natuurlijk van het festival dat van 13 t/m 16 juni bij kasteel Vorden gehouden wordt. Om het nieuwe thema luister bij te zetten zijn er gelijk negen nieuwe artiesten bevestigd. Het gaat om: Fata Boom, Les Robots, Laundry Men, Kira & Anders, Say Yes Dog, OSU!, Stephanie Struijk, Lotte Walda en Arjan Erkel.

Dankzij de locatie, Kasteel Vorden & Landgoed Vorden, wil Mañana Mañana zich onderscheiden van andere festivals die Nederland rijk is. Door het kleinschalige en toegankelijke karakter, de originele horecaconcepten en de vrijheid voor bezoekers is Mañana Mañana zeker een eigengereide toevoeging aan het festivallandschap. De vrijheid en het vertrouwen in bezoekers wordt bestempeld door onder andere de zelftap. Hier kunnen mensen hun eigen biertje tappen in ruil voor een muntje in de melkbus.

Hier vind je al onze informatie over Mañana Mañana 2019. Tickets voor het festival kosten tussen de 10 en 75 euro en zijn hier te koop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



waterpop

EERSTE ARTIESTEN VOOR 42E EDITIE VAN WATERPOP BEKENDFestival Waterpop heeft vandaag de eerste artiesten van de line-up...

Tom Walker 1

TOM WALKER OP BEVRIJDINGSFESTIVAL OVERIJSSEL De eerste naam van Bevrijdingsfestival Overijssel liegt er niet om. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.