Mojo gaat samenwerking aan met...

Door Soeperman87 op 12 februari 2008 - 11:33 1 ...Amsterdam ArenA, Gelredome Arnhem en Loc 7000. Deze grote partijen gaan een samenwerking aan met TripTicket, om het publieksvervoer van en naar de evenementen te optimaliseren.

TripTicket biedt vanaf vandaag voor de grootschalige evenementen van deze bedrijven vervoer aan vanuit geheel Nederland. De eerste shows waarbij het verbeterde vervoer in de praktijk zal worden gebracht is tijdens de Gelredome shows van Anouk.

Via TripTicket is van tevoren op internet te bekijken welke vervoersmogelijkheden er zijn vanaf je woonplaats of de dichtstbijzijnde opstopplaats.

Mojo Concerts wil er nog het volgende over kwijt: "De voordelen van verzorgd vervoer zijn een gegarandeerde thuisreis, uitstappen op loopafstand van de ingang van het evenement en de mogelijkheid om de verkeersdrukte te omzeilen. De prijs voor verzorgd vervoer is concurrerend met die van een treinkaartje."

Podiuminfo en Festivalinfo zijn erg benieuwd naar jullie mening!
Zou dit daadwerkelijk een passende oplossing zijn voor de fileproblemen of de laatst rijdende treinen die al vroeg huiswaarts keren...?

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Neerpeltopenair20082

PROGRAMMA NEERPELT OPEN AIR COMPLEETHet programma van het openluchtfestival Neerpelt Open is helemaal rond. Op 9...

duitslandnews.gif11

AANDACHT VOOR DUITSE CULTUUR TIJDENS MITTE BITTE Onder de noemer Mitte Bitte vindt er van 8 tot en met 16 maart een nieuw...

REACTIES

Avatar Teun
di 12 feb 2008 11:41

Teun... voor laat rijdende treinen zal het wel een oplossing zijn opzich, maar of het de goede is? Ik verwacht dat er bussen vanaf verschillende verzamel plekken worden ingezet en de vraag is dan maar waar deze zijn en of dit er genoeg zijn! mensen die en een klein dorp wonen hebben hier vast niet veel aan omdat ze uiteindelijk nog met de auto moeten of ver moeten fietsen. het mag dan wel op loopafstand van de concert locatie zijn maar dan is het nog niet op loopafstand van huis! Voor grote steden is het een oplossing, voor kleinere dorpen niet. Zo gemakkelijk als de auto word het nooit (met een kleine groep instappen en aanrijden)! je moet altijd op mensen met vertraging wachten, ik denk niet dat dit voordelen oplevert! conclusie, goed idee maar verwacht niet dat het gaat werken

 0
Avatar morealin
di 12 feb 2008 11:48

morealin Idd... Waarom zou dit wel werken. Ik woonde bijna mn hele leven in een klein gehucht en moest altijd de laatste trein halen en daarna nog half uur met de fiets omdat het OV te kort schoot... Echt stappen was ook niet echt een optie zonder een bob! Dus denk ook niet dat het gaat werken.. Of ze moeten gratis parkeren maken 50 km van Geldredom en daarheen pendelen zodat we nog steeds in de file kunnen staan bij Utrecht... Hmmmmm

 0
Avatar Soeperman87
di 12 feb 2008 11:50

soeperman87 Of het echt een passende oplossing zal zijn weet ik zelf ook niet, feit is wel dat ik heel nieuwschierig ben naar de praktijk hiervan. Als het goed werkt is het perfect en een mooi alternatief op de kloterige trein die haast na etenstijd al niet meer rijd. Als het niet goed werkt dan zal Mojo vast wel in beraad gaan voor een oplossing.

 0
Avatar BasP
di 12 feb 2008 12:33

Wrong Een geheel verkeerde oplossing als je het mij vraagt. Nederland is hard op weg kwa vervoer; zo zijn er in het weekend nu ook in het zuiden nachttreinen. Ze kunnen beter gebruik maken van wat de mogelijkheden zijn en die verbeteren, dan proberen te concurreren met de NS.

 0
Avatar SNWH
di 12 feb 2008 13:49

SNWH Och, voor grote evenementen? Laat ze het maar proberen, ik ben ook wel benieuwd.

 0
geen avatar
di 12 feb 2008 14:01

CAB Stopt die bus ook in Zegveld? Zo niet heb ik er niks aan!

 0
geen avatar
di 12 feb 2008 14:21

NFD Meeste studenten (en dat blijft een groot deel van de concertgangers) hebben toch OV, en die zal hier echt niet gelden...

 0
Avatar jos_theboss22
di 12 feb 2008 16:00

jos_theboss22 meestal zijn optedens wel voor de laatste trein afgelopen zodat mensen van veraf ook weer terug kunnen vooral bij grote optredens is dat het geval.

 0
Avatar niesl2
di 12 feb 2008 16:04

niesl2 NFD maakt een goed punt. Bovendien boeit vervoer op de heenweg vaak niet, het OV rijdt wel tot het begin van een concert. De terugweg is vaak het probleem, en als je dan alsnog vanaf het verzamelpunt een auto naar huis moet regelen heeft het nog geen zin.

Ik wacht echter rustig af en zie wel hoe het gaat lopen. In ieder geval mooi dat er over wordt nagedacht!

 0
geen avatar
di 12 feb 2008 17:11

NFD niesl2 schreef:
Bovendien boeit vervoer op de heenweg vaak niet, het OV rijdt wel tot het begin van een concert.

Nou, dat zou ik ook niet te hard zeggen, wilde ooit naar een show, ging de laatste bus daar om 18:00 heen. :D

 0
Avatar CalibanFan
di 12 feb 2008 18:30

CalibanFan ja zolang die trein ook maar strand in Oss of Eindhoven of zo, is het wel chill

 0
geen avatar
di 12 feb 2008 20:58

jochem Nou ik voel het al aankomen. Als dat in samenwerking met Mojo gebeurd hangt er vast een belachelijk prijskaartje aan....

 0
Avatar E-Clect-Eddy
di 12 feb 2008 23:39

E-Clect-Eddy Is de recente prijsverhoging in HMH naar € 1,25 voor een drankmunt (en dus € 2,50 voor fris/bier) nu het eerste resultaat van nieuwe samenwerkingen zoals deze?

 0
Avatar MachineHead
wo 13 feb 2008 17:32

MachineHead Haha, dat je straks met muntjes je bus moet betalen. En dan vervolgens op Utrecht CS gedumpt wordt waar je dan alsnog een taxi moet bestellen.. :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.