The Prodigy annuleert volledige tour naar aanleiding van overlijden Keith Flint

review: The Prodigy - 11/12 - 013 The Prodigy
The Prodigy annuleert volledige tour naar aanleiding van overlijden Keith Flint
Door Cartman91 op 06 maart 2019 - 11:47 1 Het hing al een beetje in de lucht, maar inmiddels is het definitief dat The Prodigy de volledige tour annuleert. Dit heeft allemaal te maken met het verschrikkelijke nieuws waar we afgelopen maandag kennis van namen.

Door deze annulering kan er dus een streep worden gezet door de komst naar zowel Lowlands (half augustus) als Suikerrock (eind juli). Hoe en of de festivals de vrijgekomen gaten in de programmering in gaan vullen is nog niet bekend.

Afgelopen weekend pleegde Keith in zijn woning zelfmoord, hij werd slechts 49 jaar oud.

The Prodigy werd in de jaren '90 bekend van grote hits als Firestarter, Smack My Bitch Up, Breathe en Out Of Space. In december stond de groep nog in de Ziggo Dome en Sportpaleis.

Green Garden Festival

NIEUWE NAMEN VOOR GREEN GARDEN FESTIVAL O.A. JONNA...Deze zomer maakt Den Haag kennis met het gloednieuwe stadsfestival Green...

Suikerrock 2019 news

SUIKERROCK VOEGT TOM ODELL EN BAZART TOE AAN LINE-UP Het Belgische Suikerrock festival heeft vandaag Tom Odell en Bazart aan...

REACTIES

geen avatar
do 07 mrt 2019 00:57

eatsleeprave.. Begrijpelijk, hopelijk kan Liam z'n boosheid uiten in een nieuw album. Hij zal hoe dan ook wellicht in een andere vorm terugkomen. Gisteravond was er nog een ode aan Keith in Paradiso door Modeselector op de projecties als een break remix van No Good!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.