Nieuw GOAT Festival in Bree (met o.a. Chris Brown, Boef en French Montana) blijkt nep te zijn

goat
Nieuw GOAT Festival in Bree (met o.a. Chris Brown, Boef en French Montana) blijkt nep...
Door brittcrooswijk op 06 maart 2019 - 14:32 1 Studio Brussel bericht over het GOAT festival, dat zou plaatsvinden op 8 en 9 juni in Bree, België. Het festival lijkt een poging tot oplichting te zijn. GOAT festival beloofde de komst van onder andere Chris Brown, French Montana en Boef, maar deze artiesten waren helemaal niet geboekt door GOAT. Ook de komst van Kodak Black, Mula B, Freddy Moreira, Biggi, L'algerina en Young Ellens werd beloofd.

Nu het bedrog is uitgekomen, is de website van het festival verdwenen en ook het Facebook evenement staat niet meer online. Bij de gemeente Bree is ook nooit een aanvraag ingediend voor het evenement.

Burgemeester van Bree, Liesbeth Van Der Auwera, reageert "Voor een festival van dergelijke omvang moeten we een noodplan hebben, maar het evenement diende zelfs nooit een aanvraag in bij de gemeente.".

Burgemeester Liesbeth Van der Auwera van Bree denkt dat het om een poging tot oplichterij gaat en heeft de politie gevraagd om de zaak te onderzoeken. Tickets voor het festival waren ook niet de goedkoopste. Kaarten kosten €69,95 voor een dag of €109,95 voor een weekend. Als je er snel bij zou zijn kon je deze week tickets bestellen met korting. Tickets zoudan dan €49,95 voor een dagticket of €69,95 voor een weekend ticket kosten.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dour 2019

ACTION BRONSON BEVESTIGD VOOR DOUR FESTIVALDe Amerikaanse rapper Action Bronson keert voor het eerst sinds 2013 weer...

Pohoda 2019

SLOWAAKS FESTIVAL POHODA VOEGT MURA MASA, BAZZOOKAS... Het Slowaakse festival Pohoda heeft voor de komende editie een aantal nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.