Nieuwe namen voor Latitude 2019: o.a. CHVRCHES

CHVRCHES
Nieuwe namen voor Latitude 2019: o.a. CHVRCHES
Door Brittneyverhage op 07 maart 2019 - 10:37 1 Latitude Festival is een muziek en performing arts festival in de UK en vindt ieder jaar plaats in het prachtige Henham Park in Suffolk. De sfeer is relaxed en het is een festival voor het hele gezin met niet alleen muziek, maar ook komedie, poëzie, theater, politiek, film en workshops gedurende het hele weekend.

Vandaag zijn er nieuwe namen voor Latitude Festival bekendgemaakt. CHVRCHES, The Futureheads, Honeyblood , The Kingdom Choir, Everything Everything, Aurora, Jenny Lewis, The Twilight Sad, The Magic Gang, Teleman, Ray BLK en The Japanese House.

Eerder waren bekend dat Snow Patrol, George Ezra, Lana Del Rey, Cat Power en meerdere artiesten op het festival staan.

Tickets voor het festival zijn reeds in de verkoop gegaan. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival. Tickets kosten vanaf 92.10 euro.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer

WINNEN: 2 KAARTEN VOOR POHODA FESTIVAL MET O.A. LIAM...Het grootste muziek- en kunstfestival van Slowakije, Pohoda Festival , heeft...

Motel Mozaique

WINNE, DE LIKT EN JUNGLE BY NIGHT ERBIJ VOOR MOTEL... Motel Mozaïque vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 april en is een ode aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.