Winnen: 2 kaarten voor Pohoda Festival met o.a. Liam Gallagher, The 1975 en Lykke Li

Sfeer Sum 41 shirt
Winnen: 2 kaarten voor Pohoda Festival met o.a. Liam Gallagher, The 1975 en Lykke Li
Door sjoertb op 07 maart 2019 - 12:43 1 Het grootste muziek- en kunstfestival van Slowakije, Pohoda Festival, heeft dit jaar weer een mooie mix rock, pop, dance en wereldmuziek. Onder meer Liam Gallagher, Lykke Li, The Roots, The 1975, Mura Masa, Mac DeMarco, Sofi Tukker, Michael Kiwanuka en Skepta spelen op de aankomende editie!

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 1x2 tickets weggeven (inclusief camping)! Pohoda Festival 2019 vindt plaats van 11 tot en met 13 juli.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Pohoda Festival 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 13 maart.
The Sound of Revolution

THE SOUND OF REVOLUTION OUTDOOR 2019 COMPLEET MET...Het festivalprogramma van The Sound of Revolution Outdoor 2019 is helemaal...

Chvrchesnieuws

NIEUWE NAMEN VOOR LATITUDE 2019: O.A. CHVRCHES Latitude Festival is een muziek en performing arts festival in de UK en vindt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.