RTL Boulevard: 'Armin van Buuren headliner Pinkpop 2019'

Armin van Buuren
RTL Boulevard: 'Armin van Buuren headliner Pinkpop 2019'
Door RobZ op 12 maart 2019 - 22:51 1 Morgenmiddag worden vanaf 12:00 uur 's middags in Paradiso de namen voor Pinkpop 2019 bekend gemaakt op de traditionele Pinkpop persconferentie. Festivalinfo doet daar natuurlijk vanzelfsprekend verslag van!

RTL Boulevard meldt vanavond al dat volgens hun Armin van Buuren de headliner is van de Pinkpop zondag. Hier kijk je de uitzending terug (doorspoelen naar 34:49). Het management van Armin van Buuren wilde niet reageren tegenover RTL Boulevard. Jan Smeets had wel een reactie. Hij kreeg gisteren van Buma Cultuur een oeuvre-award. Hij wil niks bevestigen, maar laat weten dat er op de komende editie van Pinkpop wel veel dance geprogrammeerd staat. Armin van Buuren zelf heeft nog ruimte in z'n drukke tourschema en geeft aan dat een optreden op Pinkpop 2019 hem heel erg gaaf lijkt. Hij zegt fan te zijn van het 'iconisch festival' Pinkpop.

Morgenmiddag komt tussen 12:00 uur en 14:00 de definitieve bevestiging uit de mond van Jan Smeets. Als Armin van Buuren echt headliner is, dan voegt de dj zich bij Fleedwood Mac, die op maandag 10 juni Pinkpop afsluit en Mumford & Sons die headliner is op zaterdag 8 juni. Verder zijn voor Pinkpop al George Ezra, Tenacious D, Bring Me The Horizon, Krezip en Mt. Atlas bevestigd.

De kaartverkoop van Pinkpop 2019 start daarna op zaterdag 16 maart om 10:00 uur. Dagkaarten voor Pinkpop zaterdag, zondag en maandag kosten 100 euro. Voor 220 euro ben je drie dagen aanwezig op het Pinkpop festival (en dus vanaf vrijdagavond op de camping). Via deze link koop je Pinkpop 2019 tickets. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2019

VOLG HIER LIVE DE PERSCONFERENTIE MET DE...Woensdag 13 maart staat al lange tijd in de agenda van de echte Pinkpop fan....

Dour 2019

DOUR FESTIVAL 2019 PAKT UIT MET DUB EN REGGAE: O.A.... Er zijn weer nieuwe namen voor Dour Festival. Deze keer gaat het om een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.