Drift opent festivalweekend met Blawan, British Murder Boys en Jameszoo

Jameszoo
Drift opent festivalweekend met Blawan, British Murder Boys en Jameszoo
Door brittcrooswijk op 13 maart 2019 - 10:19 1 Drift Festival is een progressief dance-festival in en rond de Vasim in Nijmegen. Op het programma staan dit jaar onder andere British Murder Boys, Abstract Division, Avalon Emerson, Blawan, Ben Ufo en Gerd Janson. Hier vind je de complete line-up van Drift Festival 2019.

Dit jaar heeft het Drift Festival drie unieke liveoptredens als aftrap van het festival. Blawan, British Murder Boys en Jameszoo krijgen een week studiotijd en laten hun nieuwe creaties horen op vrijdag 7 juni in Concertgebouw de Vereeniging. Het festival zelf vindt plaats op 8 en 9 juni 2019.

Het openingsconcert van Drift Festival vindt op vrijdag 7 juni plaats in Concertgebouw de Vereeniging. Een Drift weekend Ticket verleent gratis toegang. Losse tickets voor het concert kosten je 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via deze link.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Oranjepop 2016

ORANJEPOP MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND O.A. NAAZ,...Oranjepop laat je elk jaar op Koningsdag kennismaken met de leukste en beste...

Slam! Koningsdag news1

FAMKE LOUISE, MULAH B, JAYH EN MEER OP VUNZIGE... Famke Louise was vorig jaar ook al te zien bij SLAM! Kningsdag en dit jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.