Famke Louise, Mulah B, JAYH en meer op Vunzige Deuntjes Stage tijdens SLAM! Koningsdag

famke louise
Famke Louise, Mulah B, JAYH en meer op Vunzige Deuntjes Stage tijdens SLAM! Koningsdag
Door brittcrooswijk op 13 maart 2019 - 10:06 1 Famke Louise was vorig jaar ook al te zien bij SLAM! Kningsdag en dit jaar zal zij terugkeren. De youtube film van haar optreden zorgde vorig jaar binnen een week voor meer dan 1 miljoen views. Ook onder andere Mulah B, JAYH, Tabitha, Yung Felix en GLOWINTHEDARK zullen dit jaar te zien zijn op de Vunzige Deuntjes Stage. De line up wordt compleet gemaakt met IRWAN, ABSTRACT, Devarsity, Miguell Kaidel, Dieux Pere, Ballantine en het Vunzige Deuntjes Soundsystem. De Host van de Stage is Taylor.

De Vunzige Deuntjes Stage is een nieuwe stage die er vanaf dit jaar zal zijn bij SLAM! Koningsdag. Vunzige Deuntjes zorgt al in heel Nederland voor uitverkochte zalen. Nu komen ze op 27 april naar Alkmaar.

De kaartverkoop van SLAM! Koningsdag is op 1 februari gestart. De Early Bird tickets zijn al uitverkocht. Reguliere kaarten kosten € 22,50. Een kaartje voor SLAM! Koningsdag op 27 april 2019 koop je via deze link.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan op de mainstage zullen optreden op 27 april. De komende weken wordt de line-up verder aangevuld.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Herfstdrift

DRIFT OPENT FESTIVALWEEKEND MET BLAWAN, BRITISH...Drift Festival is een progressief dance-festival in en rond de Vasim in...

Pinkpop 2019

VOLG HIER LIVE DE PERSCONFERENTIE MET DE... Woensdag 13 maart staat al lange tijd in de agenda van de echte Pinkpop fan....

REACTIES

geen avatar
wo 13 mrt 2019 14:02

ruudvanlottum Ik dacht dat ze die fout met Famke Louise al eens eerder gemaakt hadden....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.