ARTIEST: Tabitha

Nederland

Tabitha Foen-A-Foe is beter bekend als de Nederlandse zangeres Tabitha. Ze volgde in twee jaar de Popacademie in Rotterdam. Hierna verhuist ze naar Los Angelos om zich te richten op een buitenlandse carriere.

In 2018 breekt ze door met haar hit ‘Is Dit Over’ met Ronnie Flex. De zangeres komt in ditzelfde jaar met haar eerste EP ‘Gevonden in verdwalen’. Ze heeft de smaak te pakken, want haart tweede EP HIT-SIG komt uit in het begin van 2019. Voor deze EP heeft ze samengewerkt met Jayh en Latifah. In dezelfde periode heeft Tabitha voor de hit ‘Hij Is Van Mij’ gewerkt met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey.

Sinds 2017 zet Tabitha zich in voor haar eigen stichting 'Mooi zoals je bent'. Deze stichting heeft als doel om kinderen meer zelfvertrouwen te geven.

OUDE OPTREDENS VAN Tabitha

Beijk alle oude (29) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Tabitha

OUDE OPTREDENS VAN Tabitha

Beijk alle oude (29) oude optredens

FOTO'S VAN Tabitha

Foto Tabitha te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 17 foto's van Tabitha

Tabitha NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: