Eerste namen voor Zomerpop Opmeer o.a. BLØF, SFB, Tape Toy en Johan

tape toy
Eerste namen voor Zomerpop Opmeer o.a. BLØF, SFB, Tape Toy en Johan
Door Brittneyverhage op 26 maart 2019 - 10:58 1 Zomerpop Opmeer vindt plaats op 6 en 7 september 2019 en bestaat dit jaar 30 jaar. Het festival werd voor het eerst in 1990 gehouden en is sindsdien hard gegroeid. Het festival duurt 2 dagen, en verwelkomt elk jaar rond de 40 artiesten op haar 5 podia, wat het tot een van van de grootste festivals maakt die Noord-Holland rijk is. Naast muziek heeft Zomerpop ook een breed aanbod aan cabaret en theater.

Vandaag zijn de eerste namen bekendgemaakt voor het festival. BLØF, SFB, Johan, Pip Blom, Rapper Snelle, Tape Toy, Green Lizard ft Rude Boy, Dio, Poke, Pavo en Urban DJ Wef komen dit jaar naar het festival.

Eerder stonden artiesten zoals Kensington, Bakermat, Miss Montreal, Chef's Special, Nicky Romero en Bizzey op het festival. De andere namen van de line-up wordt later bekendgemaakt.

De kaartverkoop start dinsdag 26 maart om 12 uur. Als je een ticket online koopt kost het je 25 euro en als je het aan de deur koopt kost het je 40 euro. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2019

LOWLANDS NODIGT LONDENSE ROCKBAND BLACK MIDI UIT...Een nieuwe dag, een nieuwe Lowlands-naam. Ditmaal is Black Midi onthuld....

Roskilde 2019 news

ROSKILDE VOEGT 32 NAMEN TOE AAN LINE-UP (O.A. AUÐUR,... Het Deense Roskilde festival heeft 32 namen voor de Rising en Countdown...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.