Programma camping Mysteryland bekend: o.a. Oliver Heldens, Tony Junior en GTA

Sfeer Festivalpubliek Mysteryland 2017
Programma camping Mysteryland bekend: o.a. Oliver Heldens, Tony Junior en GTA
Door sjoertb op 26 maart 2019 - 14:18 1 Speciaal voor de campinggasten van Mysteryland is er een pre-party op vrijdag 23 augustus. 12 uur lang kunnen ze alvast los gaan. Het programma van de camping is nu bekendgemaakt: Oliver Heldens, GTA b2b Afro Bros, MK, Sander Kleinenberg en Tony Junior zullen optreden.

Op de camping zijn ook nog een tattoo shop, styling corner, massage, mini-bioscoop, ochtend yoga, verkleedstands, cocktail bars en een food truck-plein te vinden. Verder wordt gratis kraanwater beschikbaar gesteld, zijn er spoeltoiletten en verschillende chill-out area’s.

Eerder was al bekend dat onder meer Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Diplo op Mysteryland te zien zijn. De volledige line-up vind je in het festivaloverzicht.

Tickets voor Mysteryland 2019 zijn hier verkrijgbaar. Vorig jaar trok het festival meer dan 100.000 bezoekers uit 100 landen.

Foto: Mysteryland 2017 door Linde Dorenbos



Dour 2019

DOUR FESTIVAL 2019 HELEMAAL COMPLEET MET O.A....Het festivalprogramma van Dour 2019 is helemaal rond. Zojuist zijn de laatste...

Sziget sfeer 2015

DE LEUKSTE BUITENLANDSE FESTIVALS OM MET DE AUTO TE... Wie in is voor een feestje, hoeft helemaal niet ver van huis te gaan. Er zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.