Mozes and the Firstborn, Pip Blom en Crows maken Line-up Loose Ends festival compleet

MOZES AND THE FIRSTBORN
Mozes and the Firstborn, Pip Blom en Crows maken Line-up Loose Ends festival compleet
Door brittcrooswijk op 29 maart 2019 - 11:27 1 De laatste nieuwe namen zijn bevestigd voor het nieuwe Loose Ends Festival. Het festival is gericht op de smaakmakers van de scene in gitaar, fuzz, punk, wave en psych en vindt plaats op zondag 23 juni 2019 op de NDSM-Werf bij Noorderlicht in Amsterdam. Eerder was al aangekondigd dat onder andere Sleaford Mods, Fontaines D.C., METZ, Iceage, Sunflower Bean, Indian Askin en FEELS komen optreden.

Nieuwe Nederlandse namen voor het festival zijn Mozes and the Firstborn en Pip Blom. Ook Crows zal komen optreden op het festival en daarmee is de line-up nu compleet.

De kaartverkoop is al begonnen. Kaarten voor het Loose Ends Festival op de NDSM-Werf koop je via deze link. Het is ook mogelijk om fysieke kaarten te kopen bij Elpee in Groningen, Loudmouth in Utrecht en SkateCafe in Amsterdam. Reguliere kaarten kosten je in de voorverkoop 45 euro (exclusief 3,75 euro servicekosten).

Zwarte Cross 2018 news

ACHTERHOEKS KAMPIOENSCHAP DARTS OP ZWARTE CROSS...Het is bij ons weten de eerste keer dat we op Festivalinfo of Podiuminfo...

Anti-Flag Groezrock concertsfeer

SNUFF, NOT ON TOUR, A WILHELM SCREAM, ROAM EN MEER... Het programma van Groezrock was al goed gevuld met onder meer Dropkick...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.