Achterhoeks Kampioenschap Darts op Zwarte Cross tussen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Achterhoeks Kampioenschap Darts op Zwarte Cross tussen Raymond van Barneveld en Michael...
Door RobZ op 29 maart 2019 - 11:38 1 Het is bij ons weten de eerste keer dat we op Festivalinfo of Podiuminfo aandacht besteden aan darts. Maar nu hebben we eindelijk een goede reden. De Zwarte Cross heeft twee van Nederlands grootste darters uitgenodigd op de eerste editie van het Achterhoeks Kampioenschap Darts.

Op donderdag 18 juli 2019 spelen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen tegen elkaar. Het is de allereerste keer dat de Zwarte Cross dit organiseert. De wedstrijd vindt plaats in de Megatent, waar plek is voor zo'n 13.000 mensen. ‘Barney’ en ‘Mighty Mike’ zullen, na een bombastische opkomst, een zinderende finale spelen en strijden om de titel. Dit alles onder begeleiding van de legendarische Engelse mastercaller Russ Bray. Uiteindelijk wordt de winnaar door Tante Rikie gekroond tot eerste Achterhoeks Kampioen Darts.

Zwarte Cross vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2019. Onder andere White Lies, Rowwen Heze, Steel Panther, Black Eyed Peas, Scooter en Donnie staan op het programma. Het volledige Zwarte Cross 2019 programma bekijk je hier.

Zwarte Cross 2019 is helemaal uitverkocht.



Alain Clark

EERSTE NAMEN SOUL LIVE FESTIVAL BEKEND O.A. ALAIN...De eerste namen van de line-up van Soul Live Festival zijn zojuist bekend...

Loose Ends

MOZES AND THE FIRSTBORN, PIP BLOM EN CROWS MAKEN... De laatste nieuwe namen zijn bevestigd voor het nieuwe Loose Ends Festival....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.