Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Welcome To The Village en Zwarte Cross

Zwarte Cross
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Welcome To The Village en Zwarte Cross
Door sjoertb op 18 juli 2019 - 14:51 1 We zitten alweer volop in het festivalseizoen. Op de groene weides kun je van de muziek, een drankje en ander vertier genieten. Maar welke festivals springen eruit dit weekend? Dat hebben wij voor je uitgezocht in een handig overzicht, zie hieronder:

Zwarte Cross
18 t/m 21 juli, Lichtenvoorde
Het festival in de Achterhoek van Tante Rikkie. Oorspronkelijk ontstaan als een motorsport evenement, met een motorcross, een gekke-voertuigen parade en behalve ‘brommers kiek’n’ is er tegenwoordig ook veel muziek. Met dit jaar onder meer Heideroosjes, White Lies, De Staat, DeWolff, Jaya The Cat, Black Eyed Peas, Royal Republic en Steel Panther. Zwarte Cross is dit jaar al helemaal uitverkocht!

Meer informatie via: Zwarte Cross

Dynamo Metalfest
19 + 20 juli, Eindhoven
Een metalfestival op een schaatsbaan in de lichtstad. Georganiseerd door jongerencentrum Dynamo is dit festival de opvolger van het ter ziele gegane Dynamo Open Air. Klein is het festival zeker niet, met namen als Steel Panther, Soulfly, Arch Enemy, Airbourne, Metal Church en Carcass op het programma.

Meer informatie via: Dynamo Metalfest

Blues Peer
19 t/m 21 juli, Peer (BE)
Dit Bluesfestival in België blijft al sinds de oprichting in 1985 trouw aan zijn roots: een festival met een ongedwongen sfeer en natuurlijk de liefde voor de muziek. Optredens zijn er onder meer van Beth Hart, Black Box Revelation, Matt Scofield en Paul Carrack.

Meer informatie via: Blues Peer

Welcome To The Village
13 t/m 19 juli, Leeuwarden
In een natuurgebied net buiten Leeuwarden ontstaat dit weekend een klein dorp. Tijdens dit festival kan je genieten van Nederlandse en buitenlandse acts verspreidt door het festivaldorp. Op het affiche staan onder andere Claw Boys Claw, Thomas Azier, Bazart, Joost van Bellen, Sven Hammond en Whispering Sons.

Meer informatie via: Welcome To The Village

Welcome To The Future
20 juli, Landsmeer
Een eendaags dancefestival met een intieme sfeer. Behalve van de muziek die de diverse DJ’s draaien kan je ook even in een hangmat liggen of afkoelen aan het water. Dansen is uiteraard toegestaan, dit kan op de beats van onder meer Sven Väth, Benny Rodrigues, Secret Cinema, Adriatique, Rødhåd en DJ Rush.

Meer informatie via: Welcome To The Future

Vunzige Deuntjes Festival
20 juli, Amsterdam
Een dancefestival in het Amsterdamse Bos. Dit festival focust zich op genres als R&B, dancehall en hip-hop en komt voort uit muziek uit de ‘90’s en ‘00’s, al is de muziek die op het festival gedraaid wordt tijdloos. Gedanst kan er worden op muziek van o.a. Broederliefde, Bizzey, Tabitha, Childsplay, Jayh, Ronnie Flex & Deuxperience en Freddy Moreira.

Meer informatie via: Vunzige Deuntjes Festival

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.strandfestival zand

STRANDFESTIVAL ZAND 2019 COMPLEET MET COEN & SANDER...Het programma van Strandfestival ZAND 2019 is helemaal rond. Vandaag zijn...

Down The Rabbit Hole sfeer

DANCEFESTIVAL PSY-FI VERTREKT UIT LEEUWARDEN Het vijfdaagse Dancefestival Psy-fi gaat volgend jaar waarschijnlijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.