Winnen: 2x2 kaarten voor Welcome To The Village 2019

Festivalsfeer (Welcome to the Village 2015)
Winnen: 2x2 kaarten voor Welcome To The Village 2019
Door sjoertb op 04 juli 2019 - 10:39 1 Welcome to The Village, het mooiste festivaldorp van Nederland, komt er weer aan! Het festival in Leeuwarden biedt een podium voor bekend en opkomend talent. Onder meer Thomas Azier, Bazart, Indian Askin, Husky Loops, Whispering Sons, Donna Blue, Sven Hammond, blackwave., Flamingods, Joost en Julia Jacklin treden er op. Naast muziek staan ook theater, dans, innovatie, kunst & design en voedsel op het programma.

Deze zomer vindt Welcome To The Village plaats van 18 t/m 21 juli in recreatiegebied de Groene Ster te Leeuwarden. Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Welcome To The Village 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 10 juli.Sunny Side Up

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SUNNY SIDE UP 2019Op Texel vind je deze zomer een nieuw, kleinschalig festival: Sunny Side Up...

We Are Electric Weekender 2019 news7

WK FINALE ORANJE LEEUWINNEN TE ZIEN OP GROOT SCHERM... Door de overwinning op Zweden staat Nederland in de finale van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.