Typhoon houdt kerkdienst op de Zwarte Cross met Jazz Orchestra en Berget Lewis

Typhoon
Typhoon houdt kerkdienst op de Zwarte Cross met Jazz Orchestra en Berget Lewis
Door sjoertb op 04 juni 2019 - 10:28 1 Op de Zwarte Cross is er dit jaar een knallende hoogmis mee te maken met Typhoon in de hoofdrol. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (bigband van Het Koninklijk Concertgebouw) onder leiding van Dennis Mackrel (VS), het ZO! Gospel Choir, soliste Berget Lewis en Hammondorgel-virtuoos Sven Figee staan hem hier in bij. Volledig in Zwarte Cross stijl zullen tijdens de kerkdienst freestyle motorcrossers over de muzikanten en het koor springen.

De organisatie van het festival wil iedere editie bijzondere momenten laten plaatsvinden. Naast al het programma op de 33 podia en motorcrossbaan vindt traditiegetrouw op de zondagochtend een kerkdienst plaats in de Megatent. De Megatent is het grootste overdekte podium (13.000 bezoekers) van de Zwarte Cross. Op eerdere edities waren onder andere Paul Haenen, Maxim Hartman en Frank Lammers eregast.

Zwarte Cross vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Kaarten zijn uitverkocht. Eerder werd bekendgemaakt dat onder andere Black Eyed Peas, De Staat, Rowwen Hèze, DeWolff, Steel Panther, Brainpower, Kraantje Pappie, Tusky, The Wailers, Bökkers, Donnie, Heideroosjes, Miss Montreal en Kenny B van de partij zijn.
amphifestivalnews

AMPHI FESTIVAL 2019 HEEFT DE LINE-UP COMPLEET MET...De line-up van de 15e editie van het Duitse Amphi Festival is compleet. Dit...

KNTXT1

EERSTE NAAM VOOR 5E EDITIE VAN KNTXT BEKEND:... Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.