Eerste naam voor 5e editie van KNTXT bekend: Charlotte De Witte

Charlotte De Witte
Eerste naam voor 5e editie van KNTXT bekend: Charlotte De Witte
Door Brittneyverhage op 04 juni 2019 - 10:21 1 Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT is een concept met als doel: een techno-ervaring beleven met nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis.

Vandaag is de eerste naam bekendgemaakt voor de aankomende editie. Charlotte De Witte is een Belgische DJ en producer. Haar eerste ep Observe kwam uit in 2013 en omvatte 2 eigen nummers en 3 remixes. Door de jaren heen stond De Witte onder de naam Raving George meerdere malen op I Love Techno, Tomorrowland , Pukkelpop en Laundry Day.

Begin 2015 bracht ze haar tweede ep Slaves / Alternate uit en kondigde ze aan KNTXT te gaan organiseren. Dit was een technofeestje in de Brusselse technoclub Fuse waar o.a. Sam Paganini draaide. In 2019 werd ze voor een half jaar aangetrokken als dj voor het Britse BBC Radio 1.

Tickets voor het festival zijn vandaag in de verkoop gegaan. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival.
Een kaartje kost tussen de 37.46 en 45.30 euro.

Typhoon

TYPHOON HOUDT KERKDIENST OP DE ZWARTE CROSS MET JAZZ...Op de Zwarte Cross is er dit jaar een knallende hoogmis mee te maken met...

Amsterdam Music Festival

ALESSO, ARMIN VAN BUUREN, JONAS BLUE EN TIËSTO... Amsterdam Music Festival vindt dit jaar voor de 7e keer plaats en is het...

REACTIES

geen avatar
di 04 jun 2019 14:30

eatsleeprave.. Goh echt?Zou het? Het is haar eigen concept immers.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.