Winnen: 2x2 kaarten voor Groezrock 2019

Anti-Flag Groezrock concertsfeer
Winnen: 2x2 kaarten voor Groezrock 2019
Door sjoertb op 09 april 2019 - 10:30 1 Sinds 1992 zet Groezrock jaarlijks België op z'n kop met een enorme dosis ska en punk en dat is dit jaar niet anders!

Dit jaar zijn onder meer Dropkick Murphys, Bowling For Soup, Millencolin, A Wilhelm Scream, Comeback Kid, Emmure, Dog Eat Dog, No Turning Back, Stick to your Guns, Deez Nuts, AmenRa, Defeater, The Devil Makes Three en Counterparts van de partij. Bekijk hier de hele line-up.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven (inclusief camping)! Groezrock 2019 vindt plaats op 26 en 27 april in Meerhout.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Groezrock 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 15 april.


Naaz

NAAZ, JUNGLE BY NIGHT, WHISPERING SONS EN MEER NAAR...De festivalorganisatie van Sziget komt vandaag weer met een lading nieuwe...

Paaspop 2019

BLOKKENSCHEMA PAASPOP ONLINE Van 19 t/m 21 april vindt weer een editie van Paaspop plaats in Schijndel....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.