We Are Electric Weekender compleet na toevoeging Pendulum

Pendulum
We Are Electric Weekender compleet na toevoeging Pendulum
Door Cartman91 op 12 april 2019 - 13:03 1 Festival We Are Electric Weekender heeft de programmering compleet na de toevoeging van de laatste naam: Pendulum. De band gaat een DJ-set doen op de Rampage podium.

Eerder waren namen als The Chemical Brothers, Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Alan Walker, San Holo, Sam Feldt, Chocolate Puma, Donnie en Eric Prydz aangekondigd.

We Are Electric Weekender vindt plaats van 5 t/m 7 juli in Boxtel. Tickets zijn nog te verkrijgen.7th Sunday Festival

NIEUWE NAMEN VOOR 7TH SUNDAY FESTIVAL O.A DIMITRI...Op Pinksterzondag 8 juni vindt het 7th Sunday Festival plaats op het...

Lowlands 2019

PIANIST MATTEO MYDERWIJK VERRIJKT LOWLANDS PROGRAMMA De laatste weken maakt Lowlands iedere dag een naam bekend. Zo werden onder...

REACTIES

geen avatar
vr 12 apr 2019 15:39

eatsleeprave.. Op zondag staan 21 namen, dat lijkt mij wat weinig voor de complete line up.

 -3
Avatar deHertog
vr 12 apr 2019 16:18

deHertog Doet Pendulum eigenlijk nog wel optredens met de hele band, zang en rap er bij? Dat was vroeger echt dope. Het is al een hele tijd geleden dat ik ze zag en op FI/PI kom ik alleen nieuws over DJ-sets tegen.

 1
geen avatar
vr 12 apr 2019 18:23

Rockingmonkey deHertog schreef:
Doet Pendulum eigenlijk nog wel optredens met de hele band, zang en rap er bij? Dat was vroeger echt dope. Het is al een hele tijd geleden dat ik ze zag en op FI/PI kom ik alleen nieuws over DJ-sets tegen.


Helaas niet, heeft volgens mij te maken dat 1 van de drummers gestopt is (Weet niet de reden) en ze nog niet met een andere drummer in zee willen.

Eeuwig zonde, want live is het echt 100x beter.

 0
Avatar Lennart-Slayer
za 13 apr 2019 18:33

Lennart-Slayer Ze hebben vorig jaar een paar optredens gegeven met de band. MC Ben Mount was er niet bij en KJ Sawka zat achter de drums.

 2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.